GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
12 Nisan 2019 Cuma 15:25

Soyer’in makam aracında büyük sürpriz!

Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, makam arabasının arka tarafına bisiklet taşıyıcı alet taktırdı. Özel hayatında düzenli spor yapmayı önemsediği bilinen ve sabah koşularına çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in her boş anında bisiklete binmeyi amaçladığı aktarıldı.  

EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer makam arabasının arka tarafına bisiklet taşıyıcısı taktırdı.

Özel hayatında düzenli spor yapmayı önemsediği bilinen ve sabah koşularına çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in bisiklet kullanarak işe gidip gitmeyeceği merak ediliyordu.

Soyer bu hamlesiyle makam aracında sürekli bisiklet taşımak istediğini göstermiş oldu. Soyer’in boşluğunu bulduğu her fırsatta bisiklete binmeyi amaçladığı aktarıldı. Ayrıca Soyer’in korumalar noktasında da inisiyatif almak istediği aktarıldı.

Yasal prosedürü netleştirmek isteyen Soyer’in devlet tarafından verilen korumaları iade edebileceği ifade edildi. Fakat Soyer’in bu isteğinin İzmir Valiliği tarafından geri çevrilebileceği öne sürüldü. 

Eşi Neptün Soyer'in kent merkezinde ev arayışlarına başladığını belirten Soyer, konut sorununu çözdükten sonra belediyeye bisikletle gitmeyi planladığını belirtti.