GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
26 Şubat 2024 Pazartesi 16:51

Soyer'den tüm adaylara brifing!

CHP'de 29 Şubat'ta düzenlenecek lansman öncesinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in belediyenin faaliyetleri, projeleri, faaliyet raporları ve stratejik planlamaları hakkında parti yetkililerine bilgilendirme yapacağı öğrenildi. Soyer'in Tugay'a belediyenin genel durumu hakkında bilgilendirme yapmak amacıyla önümüzdeki süreçte bir araya gelebileceği aktarıldı. Soyer'in ayrıca diğer partilerden bir talep gelmesi durumunda da belediyenin durumu hakkında bilgilendirme yapabileceği bildirildi.

EGEDESONSÖZ- 31 Mart Yerel Seçimleri’ne 33 gün kala adayların saha çalışmaları sürüyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni yönetmek isteyen partiler vaatlerini vatandaşlara anlatmaya devam ediyor.

Partisi tarafından yeni dönemde aday gösterilmeyen ve Narlıdere Metrosu açılışında genel merkezi hedef alan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den ise 29 Şubat'ta yapılacak olan CHP'nin İzmir projelerini sunacağı lansmana destek hamlesi geldi.

Başkan Soyer'in 5 yılda büyükşehir belediyesinin faaliyetleri, projeleri, stratejik plan dahilinde yapılacak işler hakkında CHP adayı Cemil Tugay'a bilgilendirmelerde bulunacağı öğrenildi. Yapabilecek işler hakkında parti yetkililerine bilgilendireceği öğrenildi. 

Lansman ile ilgili son derece sıkı hazırlığın sürdüğü süreçte gelecek dönemde yapılacak icraatlar konusunda belediye faaliyetlerinde devamlılığın sağlanması hedeflendiği aktarıldı. Bu sebeple Soyer'den gelen desteğin önemsendiği öğrenildi.

Diğer yandan Soyer'in önümüzdeki süreçte talep gelmesi durumunda belediyenin mevcut durumu, mali yapısı, stratejik planlama gibi konularda detaylı bir brifing verebileceği ve bu konuda Tugay-Soyer arasında geniş kapsamlı bir toplantı yapılabileceği bildirildi. Soyer'in ayrıca bu konuda farklı partilerden gelecek talepleri de değerlendirebileceği aktarıldı.