GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
22 Ocak 2024 Pazartesi 12:24

Soyer'den miting gibi törende mesaj seli: Benimle yola devam etmeye var mısınız?

İZSU Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ve toplam değeri 28 Milyar TL olan ‘büyük altyapı yatırımları toplu açılış ve temel atma töreni’nde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "İzmir daima kendi kaderini belirleyen, çok ses, çok renk ,çok nefes ile zenginleşen demokrasinin en kuvvetli kalesidir. Bu şehir kendi gücü ile yükselmeye, kendi direnci ile ayakta kalmaya devam edecektir. İlk sözümüz de son sözümüz de, son nefesimiz de İzmir! Benimle birlikte yola devam etmeye var mısınız?" dedi.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İZSU Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ve toplam değeri 28 Milyar TL olan ‘büyük altyapı yatırımları toplu açılış ve temel atma töreni’ni gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yanı sıra, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP İzmir Milletvekilleri, CHP’li ilçe belediye başkanları katıldı.

CHP’deki adaylık sürecindeki belirsizliklerin devam ettiği süreçte yapılan mitingte 'İzmir Tunç'tur Tunç kalacak' ve 'İzmir seninle gurur duyuyor' sloganlarının atıldığı görüldü. Mitingte ayrıca Soyer’in adaylığına destek konusunda pankatların açıldı.

Başkan Soyer ise törende yatırım raporunun yanında dikkat çeken mesajlar da verdi.

Soyer açıklamasında şunları söyledi:

5 yıl boyunca sadece İzmir için bu kentte yaşayan hemşehrimiz için canla başla aşkla çalıştım. 4,5 milyon İzmirlinin geleceği çalınmasın da diye mücadele ettim. Bir yandan geçmişin halı altına süpürülmüş tüm meselelerini çözmeye bir yandan da bu şehri ganimet olarak görenlerin oyununu bozmaya çalıştım. Çeşme başta olmak üzere cennet şehrimize göz diken rantiyeciler ile kavga ettim. Çünkü biz gücümüzü güzel İzmirimizin temiz kalpli insanlarından alıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan yürüyoruz. İzmir daima kendi kaderini belirleyen, çok ses, çok renk, çok nefes ile zenginleşen demokrasinin en kuvvetli kalesidir. Bu şehir kendi gücü ile yükselmeye, kendi direnci ile ayakta kalmaya devam edecektir. İlk sözümüz de son sözümüz de, son nefesimiz de İzmir! Benimle birlikte yola devam etmeye var mısınız? Değerlerimiz koruyup geliştireceğiz, yeni hedeflere ulaşacağız, birlikte emek vermeye hazır mısınız?"