GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
9 Ocak 2023 Pazartesi 17:23

Soyer'den Arslanoğlu açıklaması: O görevi bırakacak!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı görevine Şenol Aslanoğlu'nun atanması ile ilgili değerlendirme bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Bence örgütü hareketlendirecektir. Hiperaktif ve çok çalışkan bir arkadaşımız. Dolayısıyla da çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ- İl başkanlığı görevini yürütmekte iken milletvekili aday adayı olmak için istifasını veren Deniz Yücel’in yerine geçecek isim bugün toplanan CHP MYK toplantısında belli olmuş, MYK'da Şenol Aslanoğlu ismi üzerinde karar kılınmıştı.

SOYER: İYİ BİR ÇALIŞMA DÖNEMİ BİZİ BEKLİYOR
Yeni il başkanı hakkında değerlendirmelerde bulunan Soyer, "Öncelikle hayırlı olsun demek istiyorum. Çok daha iyi bir çalışma dönemi bizi bekliyor, ben ona inanıyorum" ifadelerini kullandı.

ÇOK MUTLUYUZ
Seçim öncesi örgütte bir hareketlilik yaratıp yaratmayacağı yönündeki soruya da yanıt veren Soyer, "Bence örgütü hareketlendirecektir. Hiperaktif ve çok çalışkan bir arkadaşımız. Dolayısıyla da çok mutluyuz" diye konuştu 

İzbeton ile birlikte yeni bir kooperatif modelini başlatan ve S.S. İş İnsanları Örnekköy Yapı Kooperatifi Başkanı olan Şenol Aslanoğlu’nun görevinden ayrılıp ayrılmayacağının sorulmasına yanıt veren Başkan Soyer, "Örnekköy İş İnsanları Yapı Kooperatifini görevini bırakacaktır" dedi.