GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
28 Ocak 2020 Salı 19:34

Soyer açıkladı: Tarkan’dan o tarihte Kadifekale konseri!

Kemeraltı ve Kadifekale’nin önemine vurgu yaptığı konuşmasında ünlü sanatçı Tarkan’ın cumhuriyetin 100’üncü yılında İzmir’de konser vereceğini duyuran Başkan Soyer, “Kadifekale’de 20 bin kapasiteli amfi tiyatro projemiz var. 29 Ekim 2023 konseri için Tarkan’la anlaştık. Konseri Kadifekale amfi tiyatrosuna yapacağız” dedi.

EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Tunç Soyer, Cumhuriyetin 100’üncü yılında Megastar Tarkan’ın Kadifekale’de konser vereceğini duyurdu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, “Kemeraltı bizim için İzmir’in dünya kenti olması için en güçlü enstrüman. Kemeraltı, dünyanın en büyük ve en eski açık hava alışveriş merkezi. Sadece bu unvan bile bu şehri bir dünya markası yapmak için yeterli. Bizim İzmir’de hem ulaşımda, hem katı atık bertarafında, hem üretimde birçok çalışmamız var. Kadifekale’de 20 bin kapasiteli amfi tiyatro projemiz var.

29 Ekim 2023 konseri için Tarkan’la anlaştık. Konseri Kadifekale amfi tiyatrosuna yapacağız. Kadifekale’de bir Efes var ve bu yokmuş gibi hayatı sürdürüyoruz. Biz hep bir derya içinde olup bu coğrafyada deryayı bilmeyen balık gibi yaşadık. Şimdi bu deryanın ne muazzam olduğunu dünyaya göstereceğiz. Bu rüyayı hayata geçirecek kaynakların hepsine sahibiz. Ayakları yere basan ve mümkün olan bir projeden bahsediyoruz” dedi.