GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
28 Eylül 2019 Cumartesi 11:36

Soyer açıkladı: Kültürpark'a butik müzeler geliyor

İzmir Medya Platformu Üyesi gazeteci-yazarlar İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Soyer, Kültürpark'a butik müzeler yapılacağını belirtti.

Yaz dönemlerinde etkinlik ve aktivitelerine ara veren İzmir Medya Platformu Eylül ayı ile birlikte tekrar geleneksel toplantı, etkinlik ve organizasyonlarına  kaldığı yerden başladı.

İlk dönemsel ziyaretini seçimlerden önce bir araya geldiği İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e gerçekleştiren İzmir Medya Platformu; kentin faydasına yapılacak her türlü faaliyete destek olacaklarını belirterek, kentle ilgili beklentilerini başkan Tunç Soyer ile paylaştı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'de kente dair ortak duygulara sahip olmaktan dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Buluşmada konuşan Soyer, Kültürpark'ta yapmayı planladıkları proje ile ilgili açıklama yaptı. Soyer, "Kültürpark'ta butik müzeler oluşturacağız. Denizcilik müzesi, popüler kültür müzesi gibi müzeler yapacağız ve Kültürpark'ın Kültürünü yeniden vermek istiyoruz. Fuar alanını kesinlikle özelleştirmeyeceğiz" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan Tunç Soyer'e, yerel basının desteklenmesi konusunda atılan adımlara ilave olarak İnternet Medyası'nında destek kapsamına alınması konusunda sektörün görüşlerini ileten İzmir Medya Platformu Başkanı Ahmet Kaplan, platform olarak bundan sonra daha sık bir araya gelme noktasında görüş birliği içinde olduklarını belirterek, Başkan Soyer'e teşekkür etti.