GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
29 Şubat 2024 Perşembe 16:53

Sosyal Demokrasi Derneği düzenledi... Tanju Tosun'la seçim sohbeti!

Sosyal Demokrasi Derneği Cengiz Onur’un moderatörlüğünde, Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun’nun konuşmacı olarak katılacağı toplantıda, yerel seçimler öncesi, İzmir’deki seçmen davranışları ve partiler arası oy geçişleri tartışılacak. Program, 1 Mart Cuma günü saat 18.00’de Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde başlayacak

EGEDESONSÖZ - Sosyal Demokrasi Derneği (SDD) İzmir Şubesi, yaklaşan yerel seçimler öncesi İzmirlileri bilgilendirme adına bir program hazırladı. SDD İzmir Şube Başkanı Cengiz Onur, yerel seçimlerle ilgili son durumu, yapacakları etkinlikle katılımcıları ve İzmir kamuoyunu bilgilendireceklerini söyledi. Programa konuşmacı olarak katılacak olan Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, İzmir’deki seçmen davranışları ve partiler arası oy geçişleri konusunda bilgilendirmelerde bulunacak.

ONUR: ETKİNLİĞİMİZE TÜM SOSYAL DEMOKRATLARI BEKLİYORUZ
SDD Başkanı Cengiz Onur, etkinlikle ilgili şu bilgiyi verdi:

“Belediye başkan adayları ve meclis üye listelerinin açıklanmasından sonraki memnuniyet ve mennuniyetsizlikle ilgili durumunu, adayların saha çalışmalarını ve bu çalışmaların oya yansımalarını değerlendireceğiz. Bu konuda Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun söyleşisi ile İzmirlilerin buluşmasını, 1 Mart Cuma günü saat 18.00’de Konak Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceğiz. Yapılacak söyleşide, İzmir’deki seçmen davranışalrı ile partiler arası oy geçişleri ile parti ve adayların son durumları masaya yatırılacak. Prof. Tanju Tosun’un sunumundan sonra SDD Şube Başkanı olarak benim yönlendiriciliğimle, katılımcılarla soru cevap bölümüne geçilecek. Bu etkinliğimize İzmirli tüm sosyal demokratları bekliyoruz.”