GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Stil
17 Eylül 2020 Perşembe 16:35

Sonbahar – kış sezonunun trendleri belli oldu!

Nasıl geldiğini anlayamadığımız yaz ayları yine bir çırpıda sona ermek üzere... Akşam üzeri serinliklerinden de anlayacağımız gibi sonbahar artık kapıda. Peki gardırobunuz sonbahar/kış sezonuna hazır mı?

Kırmızının demode olduğu bir sezon gelir mi bilmiyoruz ancak bu sezon bütün modacıların hemfikir olduğu renk kırmızıydı. Tepeden tırnağa kendinizi kırmızının çekiciliğine bırakmanız için doğru bir sezon. 
Bütün gözlerin üzerinizde olması kaçınılmaz bir sezon geliyor. Kabarık, işlemeli, fırfırlı, püsküllü, vatkalı, aklınıza ne geliyorsa kollara taşınıyor.
Romantik bir sonbahar/kış sezonu olacağını çoktan anlamış olmalısınız. Sezonun en romantik trendlerinden bir tanesi de Fransız beresi. Her boyutta, her renkte, her stilde... 

Gösterişli yakalara hazır olun

Video konferanslar artık hayatımızın parçası olmuşken hayatımızı kurtaracak daha şık bir detay olabilir miydi? Biz bu romantik trendi çok sevdik. 
Son birkaç sezondur özellikle büyük beden ceket ve blazerların yükselişine şahit olmuştuk. Bu sezon küçük ama çok havalı bir güncellemeyle geliyor. Dev modacıların sonbahar/kış 2020-2021 sezonu için defilelerinde çokça kullandığı gibi bu sezon ceketlerimizin beline kemer takarak karizma puanını yükseltiyoruz. Beli kıvrımlı göstermesi ve kalçadaki fazlalıkları saklaması da cabası. 
90'ların keskin hatları büyük bir geri dönüş yaparken elbette vücudu saran "bodycon" elbiseler -buna Kardashian stili de diyebilirsiniz- sonbahar/kış 2020-2021 sezonuna damgasını vurmaya hazırlanıyor. Elbette ki daha modern ve güncellenmiş versiyonlarıyla.
Zincirler bir süredir gözümüze çarpıyor ancak bu sezon büyük bir trend olarak karşımıza çıkıyor. Dev modaevleri bu trendi takılarda, elbiselerde, ayakkabılarda ve çantalarda kullanarak sonbahar/kış sezonundaki yerini sağlamlaştırıyor.
 
Renkli ekoseler yine moda!

Ekose sezonlardır kalmakta ısrar eden trendlerden bir tanesi ve sanırım hepimiz bu konuda halimizden oldukça memnunuz. Rengarenk, her stilde, her yere gidebilecek ekoseler 2020-2021 sezonunda en modern haliyle karşımızda.
Söz konusu dış giyim olduğunda pelerinler yıllardır moda başkentlerine damgasını vurmaya devam ediyor. Hiçbir yere de gideceğe benzemiyor. 
Püskül trendi gidecek gibi olmuştu ki yine Bottega Veneta hamlesiyle geri döndü. Her modacının bir püskül kullanma şekli var. Sizinki hangisi?

Her şey deriden!

Sonbahar/kış sezonlarının vazgeçilmezi deriyi de bu sezon en modern haliyle izliyoruz. İddialı kadınların trendi trençkotlardan pantolonlara, elbiselerden tulumlara ve hatta eldivenlere kadar her versiyonuyla sezona seksi bir giriş yapıyor. Soğuk sezonların olmazsa olmazı trikolar her zaman günlük kombinlerde düşünülür. Ancak bu sezon modacılar trikoları yılbaşı partilerine ve sade kutlamalara hazırlıyor. İşlemeleri, simli iplikler, taşlar ve düğmelerle parti trikolarının yükselişine şahit olmaya hazırlanın.
Binici stili her sonbahar/kış sezonunda kendini biraz olsun hissettirir. Bu sezon en çok çizmelerde kendisini gösterecek. Sezonun en dikkat çekici ayakkabı trendlerinden bir tanesi binici çizmeleri.       
Elbette ki sonbahar/kış hava koşulları nedeniyle zor geçebilen bir sezon. Kurtarıcı ayakkabıları ise militer, kalın tabanlı, kaymayan, su geçirmeyen botlar. Hantal bot trendi tam olarak hayatınızı kurtarmaya geliyor. Üstelik dilediğiniz kombinle giymekte özgürsünüz.