GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
4 Şubat 2020 Salı 20:12

Son il yönetiminde sürpriz hareket: Yücel için 20 destek imzası!

Gün içinde 30 ilçe başkanı bir araya gelerek Başkan Yücel’e destek açıklaması yapmıştı. 2 yıllık dönemin son il yönetim kurulu toplantısında da 20 yöneticinin Yücel lehine imza verdiği belirtildi.  

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü’nde 8 Şubat’ta gerçekleşecek kongre öncesinde son yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Haftalık olağan toplantı veda buluşması niteliğini taşırken yönetim kurulu üyelerinden flaş bir hamle geldi.

İl Başkan Yardımcısı ve başkan adayı Cüneyt Oğuz’un da katıldığı toplantıda 20 yönetim kurulu üyesinin mevcut İl Başkanı Deniz Yücel’e destek imzası verdiği aktarıldı.

Böylece 2018 yılının Ocak ayında seçilen il yönetiminin son toplantısı gerçekleşmiş oldu. İl Başkanı Deniz Yücel’e gün içinde 30 ilçe başkanı destek açıklaması yapmıştı. Gelinen süreçte Başkan Yücel’in hala resmi bir adaylık ilanı bulunmuyor. Önceki gün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen Yücel’in kongre salonunda divana yapacağı bilgilendirmeyle adaylığını ilan edebileceği öne sürüldü. Yücel’in kongreye sayılı günler kala sürpriz yaparak bir adaylık ilanında bulunması da ihtimal dahilinde gösteriliyor.