GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
4 Ekim 2019 Cuma 13:54

Şok paylaşımlar... Ne yaptın mezarlık görevlisi?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ilçe milli eğitim müdürü açığa alınan Karaburun ilçesine dikkat çekti. Dağ, paylaştığı fotoğrafta, “İnsanları kıyafetleri üzerinden değerlendirip yargılamak ve insanların inançları ile dalga geçmek aynı ahlakî yoksunluğun göstergesidir” dedi. Büyükşehir ve Karaburun belediyelerini göreve çağıran Dağ’ın bahsettiği paylaşımın Mezarlıklar Müdürlüğü çalışanı Ulvi Atalay Erkol çıktı.

EGEDESONSÖZ- İzmir’in Karaburun İlçesi’nde uzun yıllardır görev yapan Karaburun İlköğretim Okulu Müdürü Şahin Özdemir’in, “Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralık” sözlerinin yankıları sürüyor. Müdür Özdemir hakkında başlatılan soruşturma sonrasında İl Milli Eğitim Müdürlüğü idarecinin açığa alındığını açıklarken CHP’li Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan da savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Olayın gündeme gelmesinin ardından müdüre tepki gösteren isimler arasında yer alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’dan dikkat çeken yeni bir açıklama geldi. Dağ, müdür Özdemir’in paylaşımı ile birlikte bir fotoğraf daha paylaşarak Büyükşehir Belediyesi ve Karaburun Belediyesi’ne göreve çağırdı.  Paylaşımda, cenaze ve ölümle ilgili çarpıtma ayetlerin yer aldığı listeye yer verilirken Dağ, “İnsanları kıyafetleri üzerinden değerlendirip yargılamak ve insanların inançları ile dalga geçmek aynı ahlakî yoksunluğun göstergesidir. Hiçbir kurum bunlara müsamaha göstermemelidir. Karaburun ve Büyükşehir Belediyelerinden de bu konu hakkında samimi bir duruş bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

- KARABURUN’DA HEDEFTEKİ İSİM ‘FOTOŞOP’ DEDİ, ŞİKAYETÇİ OLDU!

Dağ’ın sosyal medya paylaşımına vurgu yaparak gerekenin yapılmasını istediği isim İzmir Büyükşehir Belediyesi kadrosunda çalışan ve Karaburun’da görev yapan Mezarlıklar Daire Başkanlığı Defin Hizmetleri Şube Müdürlüğü çalışanı Ulvi Atalay Erkol’un olduğu ortaya çıktı. Atalay’ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Bir gün buruş buruş olduğunuzda gençken içmediğiniz her güne lanet edeceksiniz” (Huzurevi Suresi 1. Ayet)

“Reenkarnasyona inanmayınız! Biliniz ki hepinizin cesedi gübre olacak. Ancak ruhu yaşayanlar şüphesiz ki duble içenler olacaktır” (The walking dead suresi 9. Ayet)

“Cemaatle alkol içmek tek başına içmekten 50 cl daha kat faziletlidir” (Kaynak Suresi 28. Ayet)

“Bizim için en hayırsızı kendi alkolünü kendi üretendir” (Homade Suresi 1. Ayet)

“Şüphesiz ki biz alkolü ağzınızla içesiniz diye yarattık.  G..tüyle içenler bizden değildir” (Absolute Suresi 11. Ayet)