GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
28 Nisan 2017 Cuma 17:01

Şok karar: İzmir'in ve bölgenin medya devi kepenk indiriyor

İş adamı Cem Bakioğlu medya alanından çekilme kararı aldı. Bu kapsamda kentin ve bölgenin çeyrek asırlık markası Ege TV ve Radyo Ege’nin yayın hayatına son vermesi kararlaştırıldı. Karar yönetim kurulu toplantısında çalışanlara bildirildi.

EGEDESONSÖZ – Yaşanan ekonomik kriz nedeniyle bir süredir satışı gündemde olan kentin ve bölgenin en büyük yerel televizyonu Ege TV ve kardeş kuruluşu Radyo Ege için şok bir karar alındı.

Yayın organlarının sahibi iş adamı Cem Bakioğlu medya alanından çekilme kararı aldı. Buna paralel olarak yönetim kurulu toplantısında iki kuruluşun yayın hayatına son verilmesi kararlaştırıldı.

'GAME OVER!'
Kapatma kararı 35 çalışana tebliğ edilirken, kanalın ve radyonun çalışanları da çeyrek asırlık marka için çizilen sonu sosyal medya hesaplarından duyurdu. Reklam Müdürü Tunç Erciyas şok gelişmeyi ‘Oyun bitti’ mesajıyla paylaştı.

Kararla ilgili resmi açıklama henüz yapılmasa da 30 Nisan saat 00.00 itibariyle kanalın ve radyo yayınının kararacağı öğrenildi.

Yaklaşık 8 aydır satılacağı konuşulan Ege TV’de bir süre önce küçülmeye gidilmiş ve çalışanların önemli bölümü ile yollar ayrılmıştı. Kanalda 18 yıldır görev yapan Mehmet Karabel de yaklaşık 2 hafta önce genel müdürlük görevinden ayrılma kararı almıştı.