GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
16 Şubat 2020 Pazar 10:54

SODEV’e taze kan: İzmir'i temsil edecekler

Sosyal Demokrasi Vakfı’nın (SODEV) genel kurulunda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe gibi isimler üyeliğe kabul edildi.

EGEDESONSÖZ-  İstanbul merkezli olan ve sosyal demokrasi alanında yaptığı çalışmalarla bilinen Sosyal Demokrasi Vakfı’nın (SODEV) yeni üyeleri belli oldu. SODEV yönetimi, 26. Olağan genel kurulun onayına İzmir’den önemli isimleri sunarak onayladı. Başkanlığını Ertan Aksoy, onursal başkanlığını ise Ercan Karakaş’ın yaptığı SODEV ailesinde bundan sonra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe ve Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mustafa Özuslu da yer alacak.

Vakfın önce yönetim onayı ardından genel kurul vizesiyle üyeliğe kabul ettiği isimler arasında CHP PM Üyesi Ali Hikmet Akıllı, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Can Selçuki, Emrah Şahan, Kemal Çebi, Mehmet Yıldız, Melis Söylemez Bektaş, Murat Yolaçan, Oğuz Demir, Oğuz Kemal Yakar, Özgen Nama, Tolga Karagöz, Tuba Torun ve Ulaş Tan gibi isimler bulunuyor.