GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
8 Kasım 2016 Salı 12:22

Sındır’dan dikkat çeken paylaşım: Önce 'başkan' yaptı, sonra düzeltti!

CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Sındır’ın CHP İl Yöneticisi Utku Gümrükçü’nün ziyaret fotoğrafını “CHP İzmir İl Başkanımız Utku Gümrükçü” ifadesiyle paylaşması dikkat çekti. Sındır'ın sayfasında kısa sürede düzeltme yapılarak Gümrükçü'nün adının önüne CHP İl Başkan Yardımcısı yazıldı.

EGEDESONSÖZ – CHP’de Genel Sekreter ve İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır’ın Facebook’ta kendisine ait sayfadaki paylaşımı tartışma yarattı.

CHP Genel Sekreteri Sındır Başkent’teki Genel Merkez’de kendisini ziyaret eden Torbalı İlçe Başkanı İsmail Uygur, Foça İlçe Başkanı Günal Biçer ile CHP İl Yöneticisi Utku Gümrükçü’yü ağırladı.

Sındır ziyaret sonrası görüşmenin fotoğraflarını Facebook’tan paylaştı. CHP Genel Sekreteri’nin sayfasındaki paylaşımda Gümrükçü için “CHP İzmir İl Başkanımız” ifadesi yer aldı.

İl Başkanı Alaattin Yüksel’in istifası sonrası yönetim içinden Asuman Ali Güven başkan seçilmiş, birçok isim de başkanlık için çalışma yapmıştı. Özellikle Bakırçay bölgesindeki ilçe başkanlarının desteğini alan Gümrükçü güçlü adaylar arasında yer alıyordu. Kulislerde Gümrükçü’nün de Genel Sekreter Sındır’ın adayları arasında olduğu belirtilmişti.

Paylaşımda yapılan hata fark edildikten kısa bir süre sonra düzeltildi. Sındır'ın sayfasındaki ziyaret fotoğrafında Gümrükçü'nün adı İl Başkan Yardımcısı olarak paylaşıldı.