GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
11 Ağustos 2023 Cuma 11:00

Sıcaktan beyin kanaması geçirmişti... PTT çalışanından acı haber!

Yaklaşık 20 gündür Ege Üniversitesi hastanesinde makineye bağlı yaşayan PTT çalışanı Berran Kırmızıgül Özer bu sabah vefat etti 

 Diren ÇELİK/EGEDESONSÖZ- İzmir’de sıcak hava dalgası bir can aldı.

24 Temmuz'da, PTT’de görevli Berran Kırmızıgül Özer isimli bir memur dağıtım sırasında fenalaşarak Ege Üniversitesi’ne kaldırılmıştı. Yaklaşık 20 gündür beyin ödemi tedavisi gören Berrin Kırmızıgül Özer bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. 

CENAZESİ CEMEVİNDEN KALDIRILACAK
Görevi sırasında beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan ve beyin ölümü gerçekleşen 42 yaşındaki posta dağıtıcısı Berran Kırmızıgül’ün ailesi hastanede çaresiz bekleyişini sürdürüyordu. Kırmızıgül'ün ailesi ve yakınları bugün sabah saatlerinde gelen acı haberle sarsıldı. Kırmızıgül’ün hayatını kaybettiği belirtildi.

Kırmızıgül'ün cenazesinin cumartesi saat:15'te Narlıdere Cemevi'nden kaldırılacağı öğrenildi.

Haber- Sen Genel Merkezi'nden Kırmızıgül için başsağlı mesajı yayınlandı. Mesajda şu ifadeler yer aldı:

"Bayraklı PIM de calışan arkadaşımız Berran Kırmızıgül Özer, aşırı sıcak altında dağıtım yaptığı sırada başına güneş geçmesi sonucu beyin kanaması geçirdiği 24.07.2023 gununden bugüne verdiği yaşam savaşını kaybetmiştir. Cenazesi 12.08.2023 gunu İzmir Narlıdere Cemevi'nden saat 15.00 de kaldırılacaktır. Başımız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Ailesine ve tüm PTT çalışanlarına başsağlığı diliyoruz"