GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Sağlık
24 Ekim 2017 Salı 17:02

Si-Ser'den vatandaşlara işitme testi çağrısı

Türkiye’nin en büyük işitme cihazı zinciri olan Si-Ser İşletme, işitme bilincinin artırılması için işitme testlerini ücretsiz karşılıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Mahfuz Ağaç, “İşitme duyusunun değerini bilenler daha huzurlu olacaktır”dedi.

Türkiye’nin en büyük işitme cihazı zinciri olan Si-Ser İşletme, işitme bilincinin arttırılması için uzun yıllardır işitme testlerini ücretsiz yapmaya devam ediyor.  Si-Ser Yönetim Kurulu Başkanı Mahfuz Ağaç, “ Türkiye’nin pek çok şehrinde şubeleri bulunan ve Türkiye’nin en büyük işitme zinciri olan Si-Ser işitme merkezlerinde işitme testleri ücretsiz yapılıyor. İşitme sorunu yaşayanlara uzmanlarımız en iyi şekilde işitsel danışmalık vererek vatandaşlarımızın mutlu şekilde hayatlarına devam etmelerini sağlıyor. İşitme duyusunun değerini bilenler daha huzurlu olacaktır”dedi.

Türkiye’nin her yerindeki modern Kamu ve özel hastanelerinde hatta ülke genelinde faaliyette bulunan 1300 civarındaki işitme merkezlerinde işitme testlerinin rahatlıkla yapılabileceğini söyleyen mahfuz Ağaç, “ Türkiye artık sağlık turizmi açısından oldukça önemli bir konumdadır. Teşhis, tanı, tedavi, rehabilitasyon ve teknolojik açıdan bir eksiklik yok ancak halkımızdaki işitme bilinci maalesef yeterli seviyede değil ve sistemsel olarak artırılması gerekmektedir. İşitme teknolojisi çok gelişmiş düzeydedir, herkesin çok rahat şekilde ulaşabileceği şartlar hazırlanmıştır ancak işitmeye verilen önem iyi düzeyde olmadığı için vatandaşlarımız bu işitsel teknolojilerden yeterince istifade etmeyerek hayatlarını zorlaştırabilmektedir” dedi.