GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
29 Mart 2021 Pazartesi 16:48

Şeyma Subaşı'nın burnu düştü!

Geçtiğimiz haftalarda burnundan estetik operasyon geçiren Şeyma Subaşı hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Uzun süredir sosyal medyadan uzak olan Subaşı'nın burnunun düştüğü ve zor günler yaşadığı konuşuluyor

Bir süredir Mısırlı Mohammed Al Saloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda burun estetiği yaptırdığı ortaya çıkmıştı. 30 yaşındaki Subaşı'nın burnunun yamukluğu da takipçilerinin dikkatinden kaçmamıştı. 

HASTANELİK Mİ OLDU?
Instagram'da 3 milyondan fazla takipçisi bulunan ve bir haftadır paylaşımda bulunmayan Subaşı'nın geçirdiği estetik operasyonlar sonucu hastanelik olduğu ve burnunun düştüğü öne sürüldü. Subaşı'nın zor günler geçirdiği konuşuluyor.

TARTIŞMA YARATMIŞTI
Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde sweatshirt'ündeki yazıyla dikkat çekmişti. Subaşı'nın kıyafetindeki "Erkek arkadaşımın malıyım" yazısı sosyal medyada tartışma yaratmıştı.

"ERKEK ARKADAŞIMIN MALIYIM"
Subaşı'nın giysisinin üzerinde, "Evet, ben şımarık bir kız arkadaşım ama senin değil. Ben korkunç derecede harika olan erkek arkadaşımın malıyım. Biraz çılgın ve bazen beni korkutuyor ama kendisi tatlılığın ve savaşcılığın mükemmel bir karışımı. Onu seviyorum ve o benim bütün dünyam. Benimle uğraşırsan, onun içindeki canavar uyanır ve cesedini asla bulamazlar" yazıyordu.

Subaşı'nın fotoğrafına, "Umarım üstünde yazan şeylerin anlamını biliyorsundur" ve "Bu bir şaka mı?" şeklinde yorumlar yapılmıştı.