GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Stil
3 Ekim 2024 Perşembe 10:21

Serenay Sarıkaya evinin kapılarını ilk kez açtı!

Son dönemin en popüler isimlerinden biri olan Serenay Sarıkaya evinin kapılarını ilk kez açtı. 32 yaşındaki güzel yıldızın evi sosyal medyanın gündemine oturdu. Serenay Sarıkaya'nın evindeki leopar desenli koltuklar dikkat çekti.

Adanalı dizisiyle hayatımıza giren ve büyük çıkış yakalayan Serenay Sarıkaya, evinin kapılarını ilk kez bir dergiye açtı.

Serenay Sarıkaya dergiye yaptığı röportaj esnasında evini anlatırken, "Kullanmıyorsam sadece dekorasyon olsun diye bir şeyler veya objeler koymaktan hoşlanmıyorum.

Evimin sade, basit, neredeyse boş olması gerekiyor ?–zihnimin aksine. Etrafta görmeye tahammül edebildiğim tek şeyler kitaplarım veya belki masam biraz dağınık olabilir. Hepsi bu." ifadelerini kullandı.

LEOPAR DESENLİ KOLTUKLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Serenay Sarıkaya'nın leopar desenli kanepesi hakkında, "Evi düşünmeye başladığımda aklıma ilk gelen şey dev bir leopar kanepe oldu. Nedenini bilmiyorum ama bu fikre takıntılıydım.

Her şeyin sade olmasını istiyordum ve sadece bu kanepe benim imza parçam olacaktı evin ortasında neredeyse bir sanat eseri gibi. Her bir parçasıyla 360 derece bağlantı kuruyor. Eve vardığımda kendimi kanepede buluyorum! Şimdi ona bir isim vermem gerektiğini hissediyorum!” diye konuştu. 

Serenay Sarıkaya, Instgram hesabından paylaşım da yapmayı ihmal etmedi.