GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
28 Mart 2017 Salı 11:32

Şengül Bergama'da sahada: 6 yıl sonra aynı fotoğraf, tek fark...

AK Parti İzmir Eski Milletvekili Şengül referandum çalışmaları kapsamında Bergama’ya gitti. İlçe teşkilatıyla birlikte sahaya inen Şengül tam 6 yıl önce bir fotoğraf karesinde buluştuğu isimlerle yine bir araya geldi. Tek fark ise saçlar oldu. Üç kişinin saçı giderken Şengül’ün saçları geri geldi.

EGEDESONSÖZ - Referandum çalışmaları kapsamında eski yeni tüm isimlerle birlikte saha çalışması yapan AK Parti İzmir Teşkilatı bakan ve genel başkan yardımcılarının programlarını da düzenliyor. Partinin, çalışma programı kapsamında görevlendirdiği isimlerden birisi olan İzmir eski Milletvekili Aydın Şengül, Bergama’yı ziyaret etti. Bakırçay Havzası’nın merkezi konumundaki ilçede saha çalışmalarına katılan Şengül’e AK Parti İlçe Başkanı Hakan Koştu ve partililer de eşlik etti.

Referandumun öneminden bahseden Şengül, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi değişikliğinin faydalarını anlattı. Düzenlemeyle çift başlılığın ortadan kalkacağını belirten Şengül, evet’in vatan ve millet için çok önemli olduğunu söyledi. Şengül, 16 Nisan’a kadar herkesin sahada olması gerektiğini ifade etti.

İLGİNÇ TESADÜF
Bergama’da saha çalışmalarına katılan Şengül ilginç bir durumla karşılaştı. 2011 genel seçimleri öncesinde milletvekili aday adayı olduğu zaman yapılan bir programda çekilen fotoğrafta bulunan dört kişi yeniden bir araya geldi. Tam altı yıl sonra aynı yerde denk gelen isimler yine hatıra fotoğrafı çekerek anı ölümsüzleştirdi.  Haziran 2011 tarihinde çekilen ve altına “Bugün de yarın da birlikteyiz” yazılan fotoğrafta yer alanlar değişmezken sadece tek bir fark vardı. O da altı yıl önce bir araya gelen isimlerin saçlarının artık olmayışıydı.  Şengül ile birlikte karede bulunan üç kişinin saçları bugün dökülürken Şengül’ün saçlarının gür olması dikkatlerden kaçmadı. Buluşmada, yıllar önce saç ektiren ve şimdi cebinde tarak ile gezen Şengül’ün durumu gülüşmelere neden oldu.