GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
8 Mart 2023 Çarşamba 10:47

Sengel ve Öztunç’tan birlikte koordinasyon!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ile afet bölgesine giden Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Selçuk Belediyesinden gelen yardım TIR’larını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için koordine etti

EGEDESONSÖZ- 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerde de büyük yıkıma yol açan deprem felaketinin yaraları sarılmaya devam ediyor.

Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayının duyurulması için Ankara’da bulunan, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ile CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Ankara’dan afet bölgesi Kahramanmaraş’a geçti. 

Sengel ve Öztunç, Selçuk Belediyesi’nin göndermiş olduğu insani yardımların afetzede vatandaşlara ulaşması için çalışmalarına devam etti. 

Genel Başkan yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Ankara’dan sonra hemen bölgemize dönerek Ankara BŞB koordinasyon merkezinde yapılan ve yapılacak çalışmaları görüşüp sonrasında İzmir Selçuk Belediye Başkanımız Filiz Ceritoglu Sengel ile Selçuk Belediyemizden hemşerilerimiz için gelen yardım tırlarının koordinasyonunu yaptık”