GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
15 Haziran 2022 Çarşamba 21:13

Sengel dava yoluna gitti: ''Asla boyun eğmeyeceğim!''

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu'nun Selçuk Belediyesi’nin tarımsal yapı adı altında, tarla vasfındaki alana 7 villa yapılmasına müsaade ettiğini öne sürdüğü olayda kendisi, ailesi ve belediyeyle ilgili çalışmalarına yönelik yaptığı eleştirilere karşı dava açacağını duyurdu. Davadan kazanılacak paranın tamamını ise TEMA Vakfı'na bağışlayacağını ifade etti.

EGEDESONSÖZ - Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu, Selçuk Belediyesi’nin tarımsal yapı adı altında, tarla vasfındaki alana 7 villa yapılmasına müsaade ettiğini öne sürmesi hukuki yollara başvuracağını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Davadan kazanacağı tazminat bedelinin tamamını ise TEMA Vakfı'na bağışlayacağını ekleyen Sengel, şu ifadeleri kullandı:
"Son günlerde Belediyemize, çalışma arkadaşlarımıza, bana ve aileme yönelik hiçbir gerçekliği olmayan, alenen itibarsızlaştırma kampanyasına dönüşen iftira ve suçlamalara karşı hukuki yollara başvuracağımızı kamuoyunun bilgisine sunarım. Kazanacağımız tazminat bedelinin tamamını daha rahat nefes alabileceğimiz yarınlar için TEMA Vakfı’na bağışlayacağız. Her türlü eleştiriye açığız ama çıkar amaçlı iftira ve karalama kampanyalarına asla boyun eğmedik, eğmeyeceğiz."