GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
9 Aralık 2021 Perşembe 18:32

Sendikadan Başkan İduğ'a teşekkür

DİSK Genel – İş 7 No’lu Şube, Bornova Belediyesi ile aralarında imzalanan sözleşme gereğince işçilerin hijyen paketlerini aldıklarını sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu. Sendikanın Şube Başkanı Özgür Genç, dağıtımın yapılmasından dolayı Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’a teşekkürlerini iletti.

EGEDESONSÖZ – Bornova Belediyesi ile DİSK Genel – İş İzmir 7 No’lu Şube arasında, TİS görüşmeleri gerçekleştirilmiş ve olumlu bir sonuca ulaşmıştı. İmzalanan sözleşmede yer alan hijyen paketleri işçilere dağıtımı gerçekleştirildi. DİSK Genel – İş İzmir 7 No’lu Şube, gerçekleşen dağıtımdan sonra sosyal medya hesapları üzerinden Bornova Belediyesi’ne ve Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’a teşekkürlerini sundu.

Sendikanın Şube Başkanı Özgür Genç, sosyal medya üzerinden yayınladığı video ile “Bornova Belediyesi ile imzalanan TİS’e göre, belirli periyotlarda hijyen paketi verilmesi gerekiyordu. Hijyen paketleri eksiksiz ve nitelikli bir şekilde Bornova Belediyesi’nde çalışan ve sendikamız üyesi olan 1535 üyemize dağıtılmıştır. Bornova Belediye Başkanımız Mustafa İduğ’a üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Yine ülkeye örnek bir sözleşme yapacağımızdan hiçkimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Bunun üzerine Başkan İduğ, “Emek ve emekçinin her zaman yanındayız. Güzel sözleriniz için teşekkür ederiz” açıklamalarında bulundu.