GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Sağlık
29 Kasım 2020 Pazar 17:30

Sendika başkanı 'çöküş'ü duyurdu: İzmir için en korkulu gün!

Birlik Sağlık Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, İzmir’de yoğun bakım ünitelerinin dolduğunu ve 100 civarında vatandaşın yoğun bakım ünitesinde sıra beklediğini söyledi.

EGEDESONSÖZ- Koronavirüsle mücadele son günlerde giderek zorlaşıyor. Birlik Sağlık Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İzmir’de yoğun bakım ünitelerinin dolduğunu açıkladı.

Yaklaşık 100 kadar vatandaşın yoğun bakıma girebilmek için sıra beklediğini belirten Doğruyol, vatandaşlardan ölüm riski olmadıkça 112 ambulanslarını ve yoğun bakım ünitelerini meşgul etmemesini rica etti.

Doğruyol’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

“SAĞDUYUYA DAVET...

Covid-19 Virüsünden dolayı İzmir İlimizde bulunan yoğun bakımlarımızın dolduğu, yaklaşık 100 civarındaki hastamızın yoğun bakım sırası beklediği haberleri gelmektedir. 112 Acil ambulanslarımızın da taşıdığı hastalar genel olarak KORONALI hastalardır. vatandaşlarımızın acil ve ölüm riski olmadıkça 112 ambulanslarımızı ve yoğun bakımlarımızı meşgul etmemesi belki de bir vatandaşımızın hayatının kurtulmasına vesile olabilir.

Yetkililerimizin ifade ettiği gibi; SOSYAL MESAFE, HİJYEN, MASKE”