GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
25 Eylül 2019 Çarşamba 18:40

Sen misin satan... İzmir'de tel dal sigaraya rekor ceza!

Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, lise öğrencilerine tek dal sigara satışı yapan bir işletmeyi tespit ederek rekor bir ceza kesti.

Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, çocuklara sigara satan market ve büfe sahiplerini affetmiyor. Torbalı ilçe Jandarma Komutanlığı 8’inci JASAT Timi tarafından Ayrancılar Mahallesi Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin marketten iki dal sigara aldığını görünce harekete geçti. Marketi takibe alan jandarma ekibi işyeri sahibinin öğrencilere dal sigara satışı yaptığını belirledi.

ADLİ İŞLEM YAPILDI
Ayrancılar Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yakınındaki markete gelen sivil jandarma ekibi işyeri sahibini suçüstü yakaladı. Sağlık için tehlikeli madde temini suçundan 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası olmak üzere adli işlem yapıldı. Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yakınında yaşı küçüklere, öğrencilere tek dal sigara satışı yapan market sahibi hakkında gerekli idari işlemin yapılması için tutanak tanzim edilip ceza kesilmesi sağlandı. İşletme sahibine 18 bin 377 TL ceza kesildi.(Torbalı Güncel)