GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
23 Temmuz 2022 Cumartesi 11:36

Selvitopu’dan AK Parti’ye: Demek ki projelerimizi gezmeye başlamışlar!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya’nın asfalt aracının terk edildiği yönündeki açıklamasına, “Arkadaşların bizim yaptıklarımızı ve projelerimizi gezmesinden memnun olduk. Demek ki sahaya çıkmışlar. Her zaman bekleriz” dedi 

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya’nın Karabağlar’a giderek asfalt aracının günlerdir çalışmadan unutulduğuna yönelik açıklamaya yanıt geldi. Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu muhalefeti projeleri gezmeye ve yerinde görmeye davet etti. 

Söz konusu asfalt kazı aracının işlerin devam ettiği bölgede beklediğini ifade eden Başkan Selvitopu çalışmaların başka sokak ve yakın mahallelere doğru ilerleyeceğini söyledi. Selvitopu, “Asfalt döküm ve yol kazıma araçları öyle otomobil gibi ordan oraya hemen gidecek araçlar değildir. Bu makinalar oldukça pahalı ve yerinde iş yaparak ilerler. Biz onların söylediği gibi mahallelerimizde zengin-fakir ayrımı yapmıyoruz. Bizim için her mahallemizin eşit olmasını amaçlıyoruz. Kaldı ki orası hizmetler açısından geride, ihtiyacı olan bir bölgedir. Biz eksikleri hızlıca tamamlıyoruz” dedi.

AK PARTİLİ KAYA, KARABAĞLAR'DA SAHADA... 'ASFALT MAKİNESİ TERK Mİ EDİLDİ?

Başkan Selvitopu, “Sayın milletvekili ve beraberindekilerin bizim hizmetleri gezip yerinde görmüş olmaları bizi mutlu ediyor. Demek ki artık yaptıklarımızı, projelerimizi yerinde görüyorlar. Biz de zaten sürekli ‘oturduğunuz yerden muhalefet yapmayın, gelin yerinde gezdirelim’ diyorduk. Şimdi bu durum gerçekleşiyor ve biz mutlu oluyoruz. Meclis toplantılarında da arkadaşlara, bilmeden muhalefet edenlere yaptıklarımızı, hizmetlerimizi, projelerimizi yerinde anlatmak istiyorduk. Milletvekili, İlçe başkanı be beraberindeki heyetin sahada yaptıklarımızı gezmeye, görmeye gelmesinden memnun olduk. Kendilerini her zaman bekliyoruz” ifadelerini kullandı.