GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
23 Ekim 2021 Cumartesi 13:55

Selçuk’taki hastane eleştirilerine AK Partili Kaya’dan belgeli yanıt!

CHP İl Örgütü saha çalışmaları kapsamında Selçuk CHP İlçe Başkanlığı’nda açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada, Selçuk’ta yapılması planlanan hastane için bakanlığın herhangi bir adım atmadığı iddia edildi. Bu iddialar karşısında AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in imzası bulunan belgeleri paylaşarak, yapımı engelleyenin Başkan Sengel olduğunu söyledi.

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü Selçuk’ta saha çalışmalarını sürdürdü. Saha çalışmaları kapsamında Selçuk CHP İlçe Başkanlığı’nda partililer bir araya gelerek basın açıklaması düzenledi. Düzenlenen basın açıklamasında, Selçuk’ta bakanlık tarafından yapılması düşünülen hastane projesiyle ilgili herhangi bir adım atılmadığı dile getirildi.

AK PARTİLİ KAYA’DAN BELGELİ YANIT
Ortaya atılan bu iddialardan sonra AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, yanıt verdi. Hastane yapımını engelleyen kişinin Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel olduğunu söyleyen Vekil Kaya, Başkan Sengel’in imzası bulunan belgeleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Kaya, CHP’nin Selçuk’ta yaptığı toplantı için ‘nasıl engelleriz’ toplantısı yorumunda bulunarak ‘CHP’ye rağmen bu hastaneyi yapacağız’ dedi.

Kaya’nın paylaşımı şu şekilde:

Selçuk'a yapılacak hastanenin yapımını siyasi saiklerle engelleyen, istemezükçü CHP'li Belediye Başkanı Filiz Sengel'dir. Bunun belgesi de ektedir. Yaptıkları itirazlarla, açtıkları davalarla hastanenin yapımını engellediler, Selçuk'a yıllarını kaybettirdiler. Yine bir araya gelip, "nasıl engelleriz" toplantısı yapmışlar. Ne yaparlarsa yapsınlar, CHP'ye rağmen bu hastaneyi YAPACAĞIZ!