GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
2 Kasım 2019 Cumartesi 16:17

Selçuk olayı için flaş gelişme: Komisyon kuruldu!

Geçtiğimiz günlerde Şirince’de yaşanan saldırı olayı için il yönetiminde komisyon kuruldu. Ülgür ve yanındakilerin Selçuk Belediye Başkanı Sengel’e saldırması sonrasında gerçekleşen hamle kapsamında ifadeler alınacak. Disiplin yolu komisyonun vereceği karara göre açılacak ya da açılmayacak.

Mehmet İŞLER/ EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü’nün haftalık il yönetim kurulu toplantısı gerçekleşti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında Şirince’de Selçuk Belediyesi eski Başkanı Vefa Ülgür’ün Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e fiziki ve sözlü saldırıda bulunması masaya yatırıldı.

Olayla ilgili disiplin sürecinin başlayacağı kamuoyuna yansımıştı. İlçe Başkanı Mehmet Karanfil’in dosya hazırlığında olduğu ve yaşananları rapor olarak il yönetimine göndereceği öne sürülmüştü. Gerçekleşen toplantıda 5 kişilik komisyon kurulduğu aktarıldı.

Olayı tüm ayrıntılarıyla inceleyecek komisyonun vereceği karar doğrultusunda Ülgür hakkında disiplin sürecinin resmen başlayabileceği belirtildi. Ayrıca Ülgür’ün yanı sıra olaya karışanların da il örgütüne gelerek ifade vereceği öğrenildi.   

Komisyonda Azmi Kumova, Çetin Özdemir, İrfan Can, Yasemin Menokan, Hacer Taş yer aldı.