GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
18 Kasım 2022 Cuma 12:25

Seferihisar zirvesinde iktidarı hedef aldı: Çok hırçınlaşacaklar!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, seçim sürecinin üç temel üzerinden yürütülmesi gerektiğini dile getidi. Soyer ayrıca süreç içerisinde iktidarın hırçınlaşacağını belirtti.

Oktay GÜÇTEKİN/EGEDESONSÖZ- Seferihisar’da gerçekleştirilen CHP meclis üyeleri kampında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

CHP’nin iktidarı almaya yakın olduğunu söyleyen Başkan Soyer,seçimi kazanmada üç anahtar noktanın olduğunu dile getirdi.

Soyer açıklamasında şunları söyledi:

13-14 yıldır Seferihisar-İzmir arasında yüzlerce kez gidip gelmişimdir. Bu sabah ilk kez iktidar olduğumuz Türkiye’de belediye başkanlığı yaptığımı hayal ettim. Çok  güzel bir hayaldi. İlk kez bu kadar iktidara yakınız. Bu sefer ıskalama hakkımız yok. Bu sadece bizim için değil, bu millet için mecburiyet.  Bunun için kafamda 3 temel anahtar var. Birincisi vicdan. Asla çürümeye alışmamalıyız. Buna rıza göstermemeliyiz. İkinci cesaret. Cesaretimizi diri tutmalıyız. Cesarete çok ihtiyacımız var ve giderek daha çok hırçınlaşacaklar. Sonuncusu ise inanç. Önce kazanacağımıza biz inanalım ki milyonları inandıralım.Sizin aklınızda tereddüt varsa kimseyi ikna edemezsiniz. Emin olun kazanacağız. Yeter ki sizler inanın. İnanırsak kimse elimizden alamaz” dedi.