GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
24 Eylül 2022 Cumartesi 08:58

Seferihisar'daki dev zirvede 3. gün mesaisi: Programda neler var?

Genel Başkan Kemel Kılıçdaroğlu liderliğinde Seferihisar’da buluşan CHP TBMM Grubu 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'nın bugünkü programı oldukça yoğun geçecek.

Oktay GÜÇTEKİN/EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmayları seçim öncesi partinin siyasi hattının belirlenmesi adına İzmir’de 3 günlük program düzenliyor.

Seferihisar’da bulunan Royal Teos Termal Otel'de gerçekleştiren CHP TBMM Grubu 27’nci Dönem  5'inci  Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı’na CHP Genel Başkanı kemal Kılıçdaroğlu başkanlık ediyor. Kılıçdaroğlu üç günlük programının dünkü ayağında cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda örgüte “yanımda mısınız, değil misiniz” diyerek güçlü bir mesaj vermişti.

- KILIÇDAROĞLU'NDAN ÖRGÜTE 'SİTEMKAR' SORU: GERÇEKTEN BENİMLE BİRLİKTE MİSİNİZ?

- SİTEM ETTİ, MESAJ YAĞDI: YANINDAYIM KILIÇDAROĞLU

CUMARTESİ PROGRAMI
Programın bugünkü ayağı ise 10:00-12:30 arasında gerçekleştirilecek milletvekillerinin görüş, öneri ve değerlendirmeleri ile başlayacak. Öğle yemeği arasından sonra 14:00-16:00 arasında ise vekiller görüşlerini ve önerilerini aktarmaya devam edecek. Saat 16:00-17:00 arasında ise CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu kürsüye çıkarak değerlendirmelerde bulunacak. Sonrasında serbest vakit ve akşam yemeği sürecinin bulunduğu programda CHP Lideri 20:00’da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e AKPM tarafından verilen ve Agora Antik kentinde gerçekleştirilecek Avrupa Ödül Töreni’ne katılacak.

PAZAR PROGRAMI
CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun İzmir programı Pazar günü de sürecek. Kılıçdaroğlu, 25 Eylül Pazar günü ilk olarak Konak’ta bir geri dönüşüm merkezinin açılış törenine ardından Gaziemir’deki toplu konut açılış törenine katılacak.