GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
2 Haziran 2017 Cuma 11:47

Seferihisar’da plajlarda işlem tamam: İşte fiyat tarifesi

İlçenin tüm plajlarında şezlong, duş, WC gibi hizmetlerin ücretsiz olarak vatandaşlara sunulacağı belirtildi.  Sadece Akkum'da haftanın iki günü girişin ücretsiz olacağı vurgulandı. Akkum Plajı’na girişin ücreti hafta içinde 2 Lira, hafta sonu ise 5 lira olacak.

EGEDESONSÖZ - Türkiye turizminin önemli noktalarından biri haline gelen Seferihisar’da, belediye yazlık bölgelerde Mayıs ayı içinde girdiği çalışmaları tamamladı.  

49 kilometrelik sahiliyle, İzmir’in en güzel plajlarına sahip olan Seferihisar’da yazlıkçılara kumsallarda verilecek hizmetlerin tarifesi belli oldu.

İlçenin tüm plajlarında şezlong, duş, WC gibi hizmetlerin ücretsiz olarak vatandaşlara sunulacağı belirtildi.  Sadece Akkum'da haftanın iki günü girişin ücretsiz olacağı vurgulandı. Geçtiğimiz yıllarda uygulanan fiyat politikasının da devam edeceği belirtildi.  Akkum Plajı’na girişin ücreti hafta içinde 2 Lira, hafta sonu ise 5 lira olacak.

SAHİLLER YAZA HAZIR

Ayrıca belediye Ürkmez sahiline dikilen 140 palmiye ağacı Ürkmez’in güzelliğine güzellik kattı. Akkum, Akarca, Doğanbey ve Ürkmez’de kumsal temizliklerinde sona yaklaşan belediye, plajlardaki sahil yürüyüş yollarını, bank ve çöp kovalarını da yeniledi.

13 mavi bayraklı plajıyla İzmir’in en çok mavi bayraklı halk plajına sahip ilçesi olan Seferihisar, ilçede yaşayanlar ve yazın gelecek misafirlerini en güzel şekilde ağırlamak için çalışmaların tamamlandığı belirtildi.