GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
6 Nisan 2024 Cumartesi 21:15

Seçim bitti... AK Partili Çankırı, CHP'yi hedef aldı: Tutmadıkları orucun iftarını yapıyorlar!

Yerel seçimde Konak Belediye Başkan adayı olan ve seçimi 39 bin 235 oy farkla kaybeden AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, CHP'li siyasetçileri hedef aldı. Rakiplerinin oruç tutmadığını ancak sahura kalkıp iftar yaptıklarını söyleyen Çankırı, "Şu anda karşıdakiler bizim normalimiz olan samimiyetle yaptığımız kapı kapı geziyorlar, tutmadıkları orucun sahurunu, iftarını yapıyorlar. Esas takiyeci kendileri... Bizim bu takiyecilere hiçbir şekilde meydanı boş bırakmamız lazım" dedi.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Konak Belediye Başkan adayı olan ve seçimi 39 bin 235 oy farkıyla kaybeden AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında açıklamada bulundu.

Çankırı programda CHP'li siyasetçileri 'takiye' yapmakla suçladı.

Çankırı açıklamasında, "Bu dönem hem ilçe başkanlığı hem genel seçimde rüzgarı tersine alarak çok ciddi emek sarf ettik. Bunun için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz ve bu başarıyı yine kazanacağız. 30 ilçe başkan adayımız burada, nazar boncuğumuz Menemen ve Aliağa... Biz tüm ilçeleri ile çok samimi gayretli ve eğlenerek bir kampanya yaptık. Türkiye belki de böyle bir kampanya görmedi. Başkalarına da ayak izlerimiz örnek oldu. İzmir’de artık yattıkları yerden oy almayacaklarını gördüler. Biz bu yüzden  seçim bittiği andan itibaren yine sahaya iniyoruz. Dün Hamza Başkanla sahaya indik, çok çok güzeldi. Şu anda karşıdakiler bizim normalimiz olan samimiyetle yaptığımız kapı kapı gezmeyi, tutmadıkları orucun sahurunu yapıyorlar, iftarını yapıyorlar. Esas takiyeci kendileri... Bizim bu takiyecilere hiçbir şekilde meydanı boş bırakmamız lazım” şeklinde konuştu.