GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
19 Ağustos 2024 Pazartesi 17:10

Saygılı’dan CHP’li mevkidaşına yanıt: Kayıp milyar skandalının başrol oyuncusu!

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun açıklamasına yanıt veren AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı "İzbeton ve kooperatiflerin kol kola girerek İzmirlileri dolandırdığı “kayıp milyar skandalının” başrol oyuncusunun hedef şaşırtmak için hala milletvekillerimizi ve hükümetimizi hedef alması artık kabak tadı verdi." ifadelerini kullandı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan’a yönelik söylemlerine sert çıkarak, ‘’Siyasi nezaket ve edep sınırlarını bir kez daha ihlal etti. İzbeton ve kooperatiflerin kol kola girerek İzmirlileri dolandırdığı “kayıp milyar skandalının” başrol oyuncusunun hedef şaşırtmak için hala milletvekillerimizi ve hükümetimizi hedef alması artık kabak tadı verdi.’’ dedi. 


Sosyal medya hesabından paylaşım yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı şunları söyledi:

‘’CHP’nin İzmir İl Başkanı, bir Milletvekilimize cahil diyerek siyasi nezaket ve edep sınırlarını bir kez daha ihlal etti. İzbeton ve kooperatiflerin kol kola girerek İzmirlileri dolandırdığı “kayıp milyar skandalının” başrol oyuncusunun hedef şaşırtmak için hala milletvekillerimizi ve hükümetimizi hedef alması artık kabak tadı verdi. İzmir’de altyapı sorunları yüzünden şehri su basar, malum şahıs gündem değiştirmeye uğraşır. İzmir’de ihmalkarlık yüzünden vatandaşlarımız akıma kapılarak hayatını kaybeder, malum şahıs polemik üretir. Körfez’de çevre felaketi her gün büyür, kokudan yürünemez hale gelir, malum şahıs AK Parti’yi itham etmeye kalkar. İzmir’in ulaşım damarları tıkanır, insanlar raylı sistemlerde, otobüslerde ve trafikte çileye dönüşen yaşamlarına isyan eder, malum şahıs görmezden gelir. İzmir’in ciğerlerini yakan yangınlar hepimizi derinden üzdü, yaraladı. Bu yaraları da birlikte saracağız. Ama bu üslup, bu siyaset tarzıyla değil. CHP’nin İl Başkanı bir açıklama yapacaksa bir daha milletvekillerimiz ve hükümetimiz üzerinden değil, İzmirlilerin ondan cevap beklediği konularda beyanatta bulunsun.’’