GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
4 Aralık 2016 Pazar 13:08

Sanayiciler Kulübü'nde yenilen her yemek gençleri okutuyor

Ege Bölgesi Sanayi Odası Vakfı'na(EBSOV) bağlı Sanayiciler Kulübünde yenilen her yemek bir gence burs oluyor. EBSOV Başkan Yardımcısı Cengiz Kocagil "İsmimiz Sanayiciler Kulübü ancak burada her kesimden vatandaşımız rahatlıkla öğle ve akşam yemeklerini, denizin en güzel manzarası eşliğinde, en uygun

Onur DENİZ/EGEDESONSÖZ - Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) bünyesinde 2000 yılından beri faaliyet gösteren ve hayata geçirdiği yardım, dayanışma projeleri ile adından söz ettiren EBSO Vakfı (EBSOV) EBSO Sanayiciler Kulübü’nden elde ettiği gelirlerle gençlere hayat sunuyor.

KUTSAL BİR AMAÇ
Yılda 200 gence burs verdiklerini belirten EBSOV Başkan Yardımcısı Cengiz Kocagil,“Çok kutsal bir amaç için EBSOV gönüllüleri bir araya gelmiş durumdayız. Önceki EBSO Yönetim Kurulu Başkanlarımız ve şu anda bize her türlü desteği vererek gençlerimizin okutulmasında önemli bir kişi olan Yönetim Kurulu Başkanımız Ender Yorgancılar’ın öncülüğünde daha iyi işler yapmak için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

HER YEMEK YENİ BİR HAYAT
Kordon’daki EBSO Hizmet Binası’nın en üst katında tüm vatandaşlara açık olan Sanayiciler Kulübü’nde yenilen her yemeğin bursa dönüştüğünü söyleyen Kocagil, “Vakfa bağlı sanayiciler kulübümüzden elde edilen gelir direk vakfımıza aktarılıyor. Burada yenen her yemek bir gencimizin bursunda bir katkı oluyor. Bunu bilerek İzmirli misafirlerimiz Sanayiciler Kulübümüze gelsinler ve İzmir'in şu anda Kordon'da bile bulunmayan manzarası eşliğinde normal bir restorandaki fiyata öğle ve akşam yemeklerini yesinler. Buraya yapılacak en ufak katkı burs verdiğimiz ihtiyaç sahibi gençlerimizin sayısını arttıracak; belki de gelecekte bir yurt olarak onlara geri dönecek" dedi.