GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
16 Eylül 2017 Cumartesi 22:14

Samsunspor 'Şeytan' çarpmışa döndü: 4-1!

TFF 1. Lig'de iyi bir başlangıç yapan Altınordu, deplasmanda Samsunspor'u 1-4'lük skorla yenerek puanını 7'ye yükseltti.

TFF 1. Lig'de Altınordu, deplasmanda Samsunspor'u 1-4'lük skorla yenerek puanını 7'ye yükseltti. Kırmızı-lacivertli ekibin gollerini Mirkan Aydın, Murat Uçar, Barış Alıcı ve Kerim Avcı kaydederken, ev sahibinin tek golü 83.dakikada Muhammet Beşir'den geldi. 

MAÇTAN ANLAR:
17. dakikada Altınordu'da Kerim Avcı'nın sol kanattan taşıdı. Ceza sahasının sol çarprazında topla buluşan Mirkan Aydın şık bir çalımın ardından kaleci ile karşı karşıya kaldı ve topu ağlarla buluşturdu: 0-1
43. dakikada Barış Alıcı iki kişi arasından verdiği arapasında ceza sahası içinde toplu buluşan Murat Uçar iki kişinin arasından topu filelere gönderdi: 0-2
45. dakikada Samsunspor atağında Erkam Reşmen'in pasında topla buluşan Ayite sert vurunda meşin yuvarlak yandan auta gitti.

DEVRE 0-2 SONA ERDİ

46. dakikada Samsunspor'da Chibuike aldığı ara pasını değerlendirip topu ağlarla buluşturdu ancak ağlarla buluşan top ofsayt gerekçesiyle gol olarak sayılmadı. 
52.dakikada Ramazan Övüç ile Mirkan Aydın'ın mücadele sırasında çarpışması sonucu Mirkan Aydın'ın alnı açıldı. Mirkan Aydın'ı sağlık ekipleri oyuncuyu sedye ile saha dışına taşıdı.
61. dakikada Samsunspor'da  Chibuike'nin ceza sahası yayında düşürülmesi ile tehlikeli ve kaleye yakın bir noktadan serbest vuruş kazandı. Hasan'ın kullandığı serbest vuruş direkte patladı.
70. dakikada Yusuf Acer sol kanattan bindirdi ve penaltı noktası üzerinde Kerim Avcı'ya aktardı. Kerim'in düzgün bir vuruşla topu son anda kaleci Furkan Köse kornere gönderdi.
75. dakikada Altınordu'da savunmanın arkasına sarkıp topla buluşan Barış Alıcı kalecinin solundan şık bir plase ile topu Samsunspor ağları ile buluşturdu:0-3 
77. dakikada Kerim Avcı'nın çektiği şut zemine çarpıp yön değiştirerek ağlarla buluştu: 0-4
83. dakikada Samsunspor'un kullandığı serbest vuruştan gelen ortaya Muhammet Beşir vurdu, top ağlara gitti: 1-4

MAÇ 1-4 SONA ERDİ