GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
31 Aralık 2018 Pazartesi 09:50

Şampiyon'dan Rektör Hotar'a ziyaret

Vakıfbank forması altında 3’üncü kez dünya şampiyonluğu yaşayan ve dünyanın en iyi pasörü seçilen Cansu Özbay, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar’a konuk oldu. Prof. Dr. Hotar, milli formasını hediye eden İzmirli Cansu’yu kutladı, “Seninle gurur duyuyoruz” dedi

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanvekili Erkan Özkan ve Denetim Kurulu Başkanı Özkan Özbay, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar’ı ziyaret etti. Özbay’ın kızı milli voleybolcu Cansu Özbay da yer aldı.

2018 FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Voleybol Şampiyonası'nda üst üste 2’nci, toplamda ise 3’üncü kez dünya şampiyonu olarak tarihe geçen Vakıfbank’ın İzmirli oyuncusu Cansu, Prof. Dr. Hotar’a milli formasını hediye etti. Prof. Dr. Hotar, dünyanın en iyi pasörü seçilme başarısı da gösteren genç voleybolcuyu kutladı, “İzmirimizden böyle değerli bir sporcunun çıkması bize ayrı bir mutluluk yaşatıyor. Cansu ile gurur duyuyoruz, elde ettiği başarılarının yeni sporcuların yetişmesine esin kaynağı olmasını diliyorum” dedi.

Cansu Özbay da başarısında ailesi ile İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın büyük payı olduğunu söyledi, “Bana hep destek oldular, güç verdiler” diye konuştu.