GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ege
24 Haziran 2019 Pazartesi 16:08

Salihli'de dehşet! Babasını dayak yüzünden öldürdü

Manisa'nın Salihli ilçesinde, H.C.E. (18), babası O.E.'yi (42) göğsünden bıçaklayarak, öldürdü. Gözaltına alınan ve ifadesinde eve sürekli içkili gelip, annesini dövdüğü için babasını öldürdüğünü söyleyen H.C.E., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Kentte, saat 03.00 sıralarında, '155 Polis İmdat' hattına, Seyrantepe Mahallesi 157 Sokak'taki evde birinin bıçaklandığı ihbarı geldi. Bildirilen adrese giden polis ekipleri, çiftçi O.E.'yi oturma odasındaki koltukta kanlar içinde bulup, 112 Acil Servis'e haber verdi. Göğsünden bıçakla ağır yaralandığı belirlenen O.E., sağlık görevlilerince ambulansla Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumu kritik olan O.E., doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Polis ekipleri, O.E.'yi öldürenin, oğlu H.C.E. olduğunu belirleyip, gözaltına aldı. Oğul H.C.E.'nin, ifadesinde, "Babam sürekli eve içkili geliyor ve annemi dövüyordu. Çocukluğumdan bu yana bu kötü psikoloji ile yaşadım. Pişmanım" dediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.C.E., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (DHA)