GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
27 Eylül 2019 Cuma 17:07

Salıcı’dan flaş kongre mesajları: İzmir’de tek aday olursa memnun oluruz!

Genel Başkan Yardımcısı Salıcı, kongre sürecine ilişkin açıklamalar yaparken, “Biz mutabakatı teşvik edeceğiz” dedi. İzmir’deki kongre tek adaylı olur mu?” sorusunu yanıtlayan Salıcı, “Olursa memnun oluruz. Olmazsa yapacak bir şey yok. Tüzüğümüz ortada” diye konuştu. İsim vermeyeceğini ifade eden Salıcı, “Ben genel başkanın yardımcısıyım. Genel başkanın talimatı neyse ben onu uygularım” mesajını iletti.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, ilerleyen günlerde start alacak kongre sürecine ilişkin flaş açıklamalarda bulundu. 
Ege Bölge Toplantısı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Salıcı, uzlaşı adayı noktasında yaşanan tartışmalara açıklık getirdi.

MUTABAKATI TEŞVİK EDECEĞİZ
Salıcı, “Biz mutabakatı teşvik edeceğiz. Örgütteki bütün arkadaşlarımızın bir araya gelmesini teşvik etmek demek. CHP’de emek veren, enerjisi olan, katkı sunmak isteyen bütün arkadaşlarımızı bir yöne doğru yöneltmeye çalışmak demek” dedi.  

TEK ADAY OLURSA MEMNUN OLURUZ
“İzmir’deki kongre tek adaylı olur mu?” sorusunu yanıtlayan Salıcı, “Olursa memnun oluruz. Olmazsa yapacak bir şey yok. Tüzüğümüz ortada” diye konuştu.  

GENEL BAŞKANIN TALİMATI NEYSE ONU UYGULARIM
Mevcut İl Başkanı Deniz Yücel’in devam etmesi yönünde tavır sergilediğinin iddia edilmesi hakkında açıklama yapan Salıcı, “Ben genel başkanın yardımcısıyım. Genel başkanın talimatı neyse ben onu uygularım” dedi.  

İSİM KONUŞMAM!
Salıcı bu kez, “Genel başkanın talimatı nedir?” sorusu karşısında, “O sonraki macera. Onu sonra konuşuruz” cevabını verdi. Salıcı son olarak, “İsim konuşmam, benden isim alamazsınız” dedi.