GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
6 Eylül 2024 Cuma 08:57

Sadece Göztepe'nin başına gelir: Hapşırırken sakatlandı!

Bir süredir adı Göztepe'yle anılan Bolton'lu futbolcu Adeboyejo herkesi şoke etti. Futbol tarihinin en ilginç sakatlıklarından birini yaşayan Adeboyejo, şiddetli hapşırma sonrası kaburgasından sakatlandı.

Bir süredir sarı-kırmızılı ekip ile görüşen ve transfer çalışmalarını hızlandıran Adeboyejo, talihsiz bir sakatlık geçirdi.

Ünlü futbolcu, çok şiddetli hapşırdığı için kaburgasından sakatlandı. Evinde otururken rahatsızlaşan Adeboyejo apar topar hastaneye kaldırıldı.

KABURGASINDAN SAKATLANDI
Bolton Wanderers'ın forveti Victor Adeboyejo'nun sakatlığı sonrası konuşan takımın teknik direktörü Ian Evatt, "Kaburgalarının arasında hafif bir çatlak hissetti ve hastaneye kaldırıldı. Bunun sadece kıkırdak veya kas sorunu olmasını umuyoruz, ancak taramaları iyice inceleyene kadar bunu bilemeyeceğiz." dedi.

Göztepe'ye imza atacağı konuşulan Adeboyejo'nun transferi şimdilik askıya alındı. Adeboyejo'nun iyileşme süreci ve sakatlığının ciddiyeti, yapılacak detaylı sağlık kontrollerinin ardından netlik kazanacak. Göztepe taraftarları ise futbolcunun transfer haberlerini merakla beklemeye devam ediyor. (Sputnik)