GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
16 Ocak 2019 Çarşamba 09:01

Saadet Partisi İzmir’de kararını verdi: 30'da 30!

İl Başkanı Hazırbulan, 31 Mart yerel seçimleri özelinde açıklamalarda bulunurken, “İzmir Büyükşehir Belediyesi için de 2-3 isim üzerinde belli bir noktaya gelindi. Ocak sonuna doğru belirlenecek. Ayın 27’sinde Ankara’da aday tanıtım toplantısına yetiştireceğiz. Her seçimde olduğu gibi kendi adaylarımızla gireceğiz. İzmir’de aday çıkarmadığımız ilçe olmayacak” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Türkiye’de siyasi partiler ve milyonlarca seçmen 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlere kilitlendi. İttifakların yarışacağı ilk yerel seçim olacak sandık mesaisi öncesinde partiler bir yandan aday belirlerken bir yandan propaganda çalışmalarına yön veriyor.  Saadet Partisi’nin (SP) süreçte nasıl bir yol haritası izleyeceği merak konusu oldu.

İZMİR’DE ADAY ÇIKARMADIĞIMIZ İLÇE OLMAYACAK
İzmir İl Başkanı Zekeriya Hazırbulan süreçle ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Hazırbulan iddialı konuştu ve “Biz şu an adaylarımızı açıklıyoruz. Kemalpaşa ve Karşıyaka’yı açıkladık. Diğer noktalarda belirlendi ama bekliyoruz. Büyükşehir’de de adayımız olacak. Kemalpaşa’da eski belediye başkanımız Mehmet Ali Özüdoğru, Karşıyaka’da da avukat arkadaşımız Hatice Değerli’yi aday gösterdik. İzmir Büyükşehir Belediyesi için de 2-3 isim üzerinde belli bir noktaya gelindi. Ocak sonuna doğru belirlenecek. Ayın 27’sinde Ankara’da aday tanıtım toplantısına yetiştireceğiz. Her seçimde olduğu gibi kendi adaylarımızla gireceğiz. İzmir’de aday çıkarmadığımız ilçe olmayacak” açıklamasını yaptı.