GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Kültür - Sanat
7 Kasım 2017 Salı 09:08

‘Rosie’nin Dünyası’ Özdilek İzmir AVM ’de çocuklarla buluşuyor

İzmir Özdilek AVM, minik misafirleri için hazırladığı birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinliklere Kasım ayında da ara vermeden devam ediyor.

Özdilek İzmir AVM, 16. Yıl kuruluş yıldönümünü keyifli etkinliklerle kutlamaya devam ediyor.  Bu etkinliklerin ikincisi 11 – 12 Kasım tarihlerinde yapılacak olan “Rosie’nin Dünyası” etkinliği olacak.

Sevilen çizgi filmi “Rosie’nin Dünyası” Özdilek İzmir AVM ’de minik dostlarıyla buluşacak. Minika Çocuk kanalında yayınlanan çizgi filmin sevilen kahramanları “Rosie ve Raggles” ile çocuklar keyifli vakit geçirecek.  İnteraktif özelliği ile çocukların yaratıcılığının gelişmesine katkı sağlayacak olan “Rosie’nin Dünyası” etkinliğine isteyen tüm çocuklara ücretsiz olarak katılım gösterebilecekler.
11 – 12 Kasım tarihlerinde 14.00 – 16.00 ve 18.00 saatlerinde minik dostlarıyla buluşacak olan Rosie ve Raggles çocuklarla birlikte oyunlar oynayacak, şarkılar söyleyip dans edecek etkinlik sonunda ise bol bol hatıra fotoğrafı çektirecek.

Önemli gün ve haftalarda düzenlediği etkinliklerle misafirlerinin takdirini toplayan Özdilek İzmir AVM,  11 – 12 Kasım tarihlerinde 14.00 – 16.00 ve 18.00 saatlerinde keyifli vakit geçirmek isteyen tüm minik misafirlerini Rosie’nin Dünyası etkinliğine bekliyor olacak.