GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
9 Kasım 2022 Çarşamba 09:42

Riri'den annelik yorumu

Black Panther: Wakanda Forever film müziği olarak seslendirdiği yeni şarkısı ‘Lift Me Up’ ile Billboard listesinde yükselişe geçen ünlü şarkıcı Rihanna, mayıs ayında kucağına aldığı bebeği hakkında ilk kez konuştu.

Son yıllarda güzellik ve iç giyim markasına odaklanan ve geçtiğimiz mayıs ayında anne olan Barbadoslu şarkıcı Rihanna, annelik hakkında ilk kez konuştu.

Şu sıralar  iç giyim markası Savage X Fenty’nin defilesine hazırlık yapan şarkıcı Entertainment Tonight’a bir anne olarak en sevdiği zamanın sabah olduğunu söyledi.

Rapçi ASAP Rocky ile ilk kez bebek sahibi olan 34 yaşındaki şarkıcı, “Sabahları yüzündeki şaşkınlığı görmeye bayılıyorum. Nerede olduğunu anlamaya çalışıyor. Aşırı tatlı! Günün en güzel anı benim için” açıklamasında bulundu.

Bebeğine bazen şarkı söylediğini söyleyen yıldız “Çok komik, mutlu ve de toplu bir bebek. Tam sarılmalık!” dedi.

Şarkıcı “Hep çocuklarla ilgili bir şey yapmak istemişimdir ama çocuğum olduğu için herkes klişe olduğunu düşünecek ama bir sonraki adımım bu. Alışverişe gittiğimde fark ettim ki çocuğumun giymesini istediğim şeyler yapmak istiyorum. Kıyafet bulmak zor oluyor. Kendi fikirlerim var” dedi.

BEBEĞİNİN ADINI HALA AÇIKLAMADI

Projeleriyle ilgili kesin bir açıklamada bulunan şarkıcı, ‘Fenty Baby’nin ufukta olduğunu söyledi. Şarkıcının Fenty Beauty, Savage X Fenty ve Fenty Skin adlı güzellik ve iç çamaşırı markaları bulunuyor.

Bebeğinin adını hala açıklamayan yıldızın, son dönemde taktığı ‘D’ harfli kolye ile ipucu verdiği düşünülüyor.