GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
3 Eylül 2016 Cumartesi 12:20

Rihanna’dan sevgiliye özel dövme!

Rihanna, MTV Ödülleri gecesinde sahnede sarılıp öpüştüğü rap şarkıcısı Drake’e olan aşkını özel bir dövmeyle ölümsüzleştirdi.

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, rap şarkıcısı Drake’e olan aşkını özel bir dövmeyle ölümsüzleştirdi.

Ayak bileğine köpekbalığı resmi yaptıran 28 yaşındaki Barbadoslu şarkıcının fotoğrafını, dövme sanatçısı Keith McCurdy Instagram’dan paylaştı.

Bu küçük köpekbalığının geçen ay Toronto’daki bir akvaryumda romantik bür gün geçiren çifte o anları hatırlattığı iddia edildi.

MTV'YE DAMGA VURDULAR
İlişkilerini resmi olarak onaylamasalar da ünlü ikilinin 2016 MTV Müzik Ödülleri töreninde, sahnede sarılıp öpüşmesi geceye damga vuran olay oldu.

SAHNEDE İLAN-I AŞK
Drake’in, ödülünü almak üzere sahneye davet ettiği Rihanna’ya ilan-ı aşk etmesinin ardından ikili gecelerde birlikte görüntülendi.

29 yaşındaki Kanadalı rap şarkıcısının Rihanna’ya 11 yıldır aşık olduğunu kalabalığın önünde söylemesinin ardından ikili, New York’taki Nobu Restaurant’da başbaşa yemek yemeye giderken objektiflere takıldı.

Rihanna ile tanıştıkları andan beri ona aşık olduğunu söyleyen Drake, MTV ödül gecesinde sahnede ünlü şarkıcı hakkında, “Dünyadaki en iyi arkadaşlarımdan biri ve tüm yetişkinlik hayatım boyunca onu hep üstün gördüm” dedi.

Sahnede birbirlerine sarılan ve öpüşen çifte hayranları Twitter’dan “Evlenme teklifinin tam zamanı” şeklinde yorumlar yaptı.