GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
14 Şubat 2023 Salı 10:16

Ricky Martin Türkiye için takipçilerine seslendi!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin yaralarını sarmaya çalışan Türkiye, depremzedeler için tek yürek oldu. Afet bölgesinde çalışmalar devam ederken, dünyaca ünlü yıldızlardan da destek mesajları yağdı. Son olarak Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerinden Türkiye için yardım istedi.

6 Şubat Pazartesi günü biri 7.7, diğeri 7.6 şiddetinde meydana gelen iki deprem; Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerini salladı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan, 10 ilimizde yıkıcı etkiye sahip iki depremde yaşanan binlerce can kaybı ülkemizi yasa boğdu. Kurtarma çalışmaları devam ederken, ünlü isimler de tek yürek olarak depremzedeler için harekete geçti.

TAKİPÇİLERİNE BAĞIŞ ÇAĞRISINDA BULUNDU

Dünyaca ünlü isimlerden de Türkiye ve Suriye için yardım çağrısı yapıldı. Porto Rikolu pop ikonu Ricky Martin de, sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile takipçilerini deprem bölgesine bağış yapmaya davet etti.

"SAKİN KALAMIYORUM"

17.7 milyon takipçili Instagram sayfasının hikayeler bölümünden İspanyolca bir video yayınlayarak UNICEF'in linkini veren ünlü isim, şu ifadeleri kullandı: 

Herkese merhaba, ben Ricky Martin. Bildiğiniz üzere kriz zamanlarında sakin kalamıyorum. Depremin ardından Suriye ve Türkiye'den gördüğüm fotoğraflar kalbimi parçaladı. UNICEF İyi Niyet Elçisi olarak, yapabileceğim tek şey verdiğim linke tıklayıp, yapabileceğiniz kadar bağış yaparak bize yardım etmenizi istemek. Teşekkür ederim.