GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
8 Şubat 2018 Perşembe 15:21

Resmen açıklandı! İşte 27. takımı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Akın Çorap Giresunspor, Metin Diyadin'in istifası sonrasında yeni teknik direktörünü buldu. Geçen sezon Göztepe'yi Süper Lig'e çıkararak 14 yıllık hasreti sonlandıran Yılmaz Vural, kariyerindeki 27. takım olarak Giresunspor'la anlaşma sağladı

Spor Toto 1. Lig takımlarından Giresunspor’da teknik direktör Metin Diyadin’in yerine gelen isim belli oldu. Diyadin’le yolların ayrılmasının ardından; yeni hoca arayışlarını hızlandıran Giresunspor sürpriz bir isimle anlaşma sağladı. Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yılmaz Vural ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladıklarını belirtti.

Vural ile üç aylık dönemde çalışacaklarını ifade eden Bozbağ, "Hocanın altı da yardımcısı olacak. Lig sonuna kadar hayalimizi kovalamaya devam edeceğiz. Tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

27. TAKIMI OLDU!
Geçen yıl Göztepe’yi Süper Lig’e taşıyan Türk futbolunun en tanınmış isimlerinden Yılmaz Vural, daha önce Malatyaspor, Antalyaspor, Samsunspor, Karşıyaka, Adanaspor, Bursaspor, Gaziantepspor, Sarıyer, Trabzonspor, Gençlerbirliği, Konyaspor, Dardanelspor, Denizlispor, Diyarbakırspor, Çaykur Rizespor, Ankaragücü, Manisaspor, Kocaelispor, Kasımpaşa, Sakaryaspor, Elazığspor, Mersin İdmanyurdu, Osmanlıspor, Karabükspor ve Adana Demirspor’da görev yapmıştı.