GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ege
16 Eylül 2023 Cumartesi 19:45

Refüjü aştı TIR'la çarpıştı... Küçük Uygar anne babasız kaldı!

Manisa'nın Salihli ilçesinde karşı şeride geçip tırla çarpışan otomobildeki 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Yapılan kontrolde İrfan Saraç ve eşi Emre Saraç olay yerinde hayatını kaybederken 11 yaşındaki çocukları Uygar Saraç hastaneye kaldırıldı. Hayatını kaybeden İrfan Saraç'ın Tarsus Hakimi olduğu öğrenildi.

İrfan Saraç'ın (47) kullandığı 35 BZ 527 plakalı otomobil, İzmir-Ankara E96 kara yolu Sart Mahallesi yakınlarında kontrolden çıkarak refüjü aştı ve karşı yönden gelen Bekir Ali Er (53) yönetimindeki 35 ANY 976 plakalı tırla çarpıştı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Yapılan kontrolde otomobil sürücüsü İrfan Saraç ile eşi Emre Saraç'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Çiftin 11 yaşındaki çocukları Uygar Saraç ise olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Salihli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Uygar Saraç'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

BAKAN TUNÇ'TAN TAZİYE MESAJI
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabı üzerinden hayatını kaybeden Tarsus Hakimi İrfan Saraç için şu mesajı paylaştı:

Tarsus Hakimi İrfan Saraç ve eşi Emre Saraç’ın Manisa'nın Salihli ilçesinde geçirdikleri elim trafik kazasında vefat ettiklerini üzülerek öğrendim. Merhum Hakimimize ve merhume eşine Allah’tan rahmet yakınlarına ve yargı camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanları cennet olsun. Kazada yaralanan evlatları Uygar yavrumuza da acil şifalar diliyorum. (Haber Merkezi - AA)