GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
3 Mayıs 2018 Perşembe 21:44

Recep Tayyip Erdoğan İzmir’den aday oldu!

Foça’da ikamet eden 19 yaşındaki Recep Tayyip Erdoğan Genç, milletvekili olabilmek için partisine başvuruda bulundu. Genç, “Bazı güzellikler vardır kelimeler yetersiz kalır. Benim cumhurbaşkanına bakışım budur” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nda milletvekili aday adayı listesi son şeklini aldı. Öne çıkan pek çok partili meclis yolunun tutmak için yarışa soyunurken bir isim çok dikkat çekti.

Foça’da ikamet eden 1999 doğumlu Recep Tayyip Erdoğan Genç, milletvekili olmak için partisine müracaatta bulundu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aynı ismi taşıyan Genç, Egedesonsöz’e önemli açıklamalarda bulundu.

AMACIMIZ MİLLETE HİZMETKAR OLABİLMEKTİR
Erdoğan Genç, “3 yıldır aktif olarak siyasetin içindeyim. Öğrenci teşkilat başkanlığım zamanında İzmir’de büyük ses getirdik. Bu yolda ölümü göze almaya razıyım. Sadece milletvekilliği olarak devletin ana kademesinde de göreve hazırım. Amacımız bu millete hizmetkar olabilmektir” dedi.

BAZI GÜZELLİKLER VARDIR KELİMELER YETERSİZ KALIR
Cumhurbaşkanı Erdoğan’la aynı ismi taşımasına da değinen Genç, “İzmir gibi bir yerde 1999 yılından beri büyük bir onurla bu ismi taşıyorum Bazı güzellikler vardır kelimeler yetersiz kalır. Benim cumhurbaşkanına bakışım budur. Bir dünya liderinin ismini taşımaktan ayrı onurluyum. Allah başımızdan eksik etmesin. İnşallah onu başkan yaptıracağız millet olarak.

Ayrıca Samsunlu 20 yaşındaki Recep Tayyip Erdoğan, milletvekilliği aday adaylığı için AK Parti'ye başvurmuştu.