GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
14 Eylül 2023 Perşembe 20:31

Real Madrid'e şok: 3 futbolcu tutuklandı!

İspanyol polisi, Real Madrid'in 3 genç futbolcusunu reşit olmayanların dahil olduğu cinsel videoları paylaştığı iddiasıyla tutukladı.

İngiliz haber ajansı Reuters'a göre, İspanyol polisi ismi açıklanmayan en az üç Real Madrid altyapı oyuncusunu, reşit olmayan bir kişinin yer aldığı cinsel içerikli bir videoyu dağıttıkları iddiasıyla tutukladı.

RUBIALES OLAYININ ARDINDAN GELDİ
Tutuklamalar, geçtiğimiz ay Dünya Kupası'nı kazanan İspanya'da Jenni Hermoso'yu dudağından öpen eski futbol federasyonu başkanı Luis Rubiales hakkındaki cinsel istismar iddialarının ardından geldi.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ
Real Madrid'den çocuk pornosu iddialarına yanıt:

“Kulübümüz, bir Castilla ve üç Real Madrid C oyuncusunun Whatsapp üzerinden özel bir video yayınladığı şikayetiyle polise ifade verdiğini öğrendi. Kulüp, gerçekler hakkında detaylı bilgiye sahip olduğunda önlemlerini alacaktır.”

El Confidencial gazetesi daha önce kaynaklara dayandırdığı haberinde tutuklananların altyapı akademisi, yedek takım ve üçüncü takımdan üç oyuncu olduğunu ve davanın reşit olmayan mağdurun annesi tarafından 6 Eylül'de Kanarya Adaları'nda yapılan bir polis şikayetinden kaynaklandığını bildirdi.