GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
1 Mart 2024 Cuma 09:51

Rakip partinin vekilinden CHP adayı Tugay’a destek!

Gazeteci İsmail Küçükkaya yayınladığı programda Demokrat Parti İzmir Milletvekili Salih Uzun’un CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay’ı desteklediğini canlı yayında açıkladı. Uzun ayrıca "Bir taraftan benim partimin de bir adayı var. Partili arkadaşlarım da samimiyetle çalışıyor, onların da emeğine haksızlık etmek istemem" açıklamasını yaptı.

EGEDESONSÖZ- CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Halk TV’de yayınlanan programda Gazeteci İsmail Küçükkaya’nın sorularını yanıtladı.

Programda kendisine Demokrat Parti İzmir Milletvekili Salih Uzun tarafından gelen mesajı açıklayan Küçükkaya, Uzun’un “İttifak döneminde yan yanaydık, çok pozitif bir insan. Olağanüstü pozitif bir kişi olduğu kendisine başarılar diliyorum. Büyükşehir adaylığı döneminde Cemil Tugay'ı destekliyorum” dediğini söyledi.

Küçükkaya'ya yeniden bir mesaj atan Uzun, " Bir taraftan benim partimin de bir adayı var. Partili arkadaşlarım da samimiyetle çalışıyor, onların da emeğine haksızlık etmek istemem" açıklamasını yaptı.

Yayında Küçükkaya'nın "Demokrat Parti'nin adayını tanıyor musunuz?" sorusuna ise Tugay "hayır" yanıtını verdi.

Demokrat Parti, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Burcu Bostancıoğlu’nu belirlemişti.