GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Kültür - Sanat
17 Şubat 2016 Çarşamba 11:06

Popüler Müzik Korosu’ndan 'çılgın konser'

Narlıdere Belediyesi Popüler Müzik Korosu 2016 yılının ilk konserini Narlıdere Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirdi. Şef Ferda Yılmaz yönetimindeki koro ‘Çılgın Şarkılar Konseri’ adı altında seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarla konser salonunu dolduran seyircilere müzik ziyafeti yaşattı

Narlıdere Belediyesi Popüler Müzik Korosu’nun korist’lerinin, 70’li yıllardan günümüze pop müziğin en enerjik ve neşeli şarkılarını seslendirildiği geceye konuk sanatçı olarak katılan Zeliha Sunal ise sahne şovları ve çılgın danslarıyla izleyenleri büyüledi. Sahne’de şarkı söylerken kullandığı ilginç kıyafetleri, aksesuarları ve performansı ile 40 dilde şarkı söyleyen Çılgın Kız olarak bilinen Zeliha Sunal geceye renk kattı. Hepimizin hafızasında izlediğimiz Yeşilçam filmlerinden yer etmiş Türk sinemasının unutulmaz filmlerine hayat vermiş müzikleri Zeliha Sunal’ın yorumuyla seyircilerin coşkusu zirveye ulaştı. Bir ara sahneyi Narlıdere Belediyesinin çocuk korosu ile paylaşan Sunal, Çocuklarla beraber Michel Telo’nun - Ai Se Eu Te Pego adlı Portekizce şarkısını seslendirdi.

SAVAŞA HAYIR

Konserin sonunda sahneye çıkarak  Narlıderelilere müzik dolu bir gece yaşattıkları için Belediye Korosu’nun korist’lerinin ve konuk sanatçı Zeliha Sunal’a teşekkür eden Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Batur “ Etrafımızı çevreleyen savaş rüzgârlarından birbirinden eğlenceli ve çılgın şarkılarla kısa bir sürede olsa uzaklaştıran, kulağımızın pasını silen Koromuza, koromuzun şefi Ferda Yılmaz ve konuk sanatçımız Zeliha Sunal sizlerin huzurunda teşekkür ediyoruz. Narlıdere gâvur İzmir’in en güzel ilçelerinden bir tanesidir. Narlıdere Türkiye’nin dört bir yanından göç almasına rağmen hep bir arada barış içinde yaşayan model bir ilçedir. Narlıdere’nin bu güzel yapısının tüm Türkiye’ye örnek olmasını istiyoruz. Ülkemiz ve dünya için bir an önce barışın hâkim olmasını temenni ediyoruz ve savaşa sonuna kadar hayır diyoruz” dedi. Başkan Batur’un konuşmasının ardından Narlıdere Belediyesi Popüler Müzik Korosu’nun 5. Yılı onuruna pasta kesildi.