GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
11 Nisan 2022 Pazartesi 08:58

Polisten moto kuryeye tehdit: ‘Beynine sıkarım!’

İzmir’de, moto kurye ile polis arasında bir tartışma yaşandı. Yaşanan tartışmada; polislerin kuryeyi kaçma şüphelisi olarak görmesi üzerine kurye, ‘Kaçacak halim yok’ dedi. Bunun üzerine polis ekipleri ‘İstersen, kaç, dene, beynine sıkarım’ diyerek kuryeyi tehdit etti.

EGEDESONSÖZ – İzmir’de, ulusal bir firmaya ait moto kurye ile polis arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Polisin, kuryeye ters yöne girdiğini iddia ettiği tartışmada, polis ekipleri kuryenin kaçma şüphelisi olduğunu belirtti.

Kuryenin, ‘Kaçacak halim yok’ dediği tartışmada, polis memuru ‘İstersen, kaç, dene, beynine sıkarım’ diyerek kuryeyi tehdit etti. Kuryenin başka bir ekip talebine polisler sert çıkarak ‘Bana artislik yapma lan! Başka ekip çağırınmış, ben neyim lan! Ağzını burnunu kırarım ha!’ tehditlerini savurdu ve ardından kuryeyi polis aracına dayayarak kaba üst aramasında bulundu.

Kuryenin yaşanan olayları kameraya çekmesi sonrasında polis ekipleri ‘Alnımdan çek alnımdan, seninle uğraşacağım ben! Seni karakola götüreceğim’ diyerek de kuryeyi tehdit etti.

Öğrenilen bilgiye göre; kurye elindeki görüntülerle birlikte Karşıyaka Kuryeler Derneği avukatları ile birlikte polisler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Olayın sonrasında açıklamalarda bulunan moto kurye, “Ekip otosunu görür görmez sağ çektim ve yanlarına gittim. Görüntüdeki yaşlıca trafik memurunun silah çıkarmasıyla birlikte kayda başladım” ifadelerini kullandı.