GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ege
16 Temmuz 2016 Cumartesi 17:05

Polisten destek gösterisine anonslu karşılık

Bodrum’da, darbe girişimine karşı başlatılan protesto gösterisinde, polise destek vermek amacıyla emniyet binası önünde toplanan vatandaşlara, ekip otosundan "Hayat devam ediyor, sıkıntı yok" anonsları yapıldı.

Yaşanan darbe girişime karşı dün gece Bodrum'da da sokağa dökülen vatandaşlar, polise sevgi gösterisinde bulundu. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde ve yoldan geçen ekip otolarındaki polislere sloganlarıyla moral veren vatandaşların ilgisi zaman zaman araç trafiğinin de akışını yavaşlattı. Kritik noktalar arasında devriye görevinde bulunan iki trafik polisi, ekip otosunun kalabalık arabasından geçişi sırasında, araç içerisinden anonslar yapıldı. Vatandaşlardan yolu açmaları istenen anonslardan birinde "Hayat devam ediyor. Sıkıntı yok. Hepinize teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Sizinle gurur duyuyoruz" denildi. Bir diğer anonsta ise birkaç kez "Hepinizi çok seviyoruz" denildi. 

STRESLİ ATMOSFERİ DAĞITAN SÖZ
Trafik polislerinin geçişinin ardından vatandaşlardan birinin esprili bir yaklaşımla "Baba artık yarın ceza da yazmazsın" demesi güldürdü, stresli atmosferi dağıttı. İstiklal Marşı okuyan vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür eden Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, gecenin ilerleyen saatlerinde kabalık içerisine gelerek yaptığı konuşmada, "Milletin yanımızda olduğunu biliyoruz" dedi. 

Emniyet bahçesine girişteki kontrol kulübesinin üzerinde ve emniyet binasının önünde Türk bayrakları açan vatandaşlar, sabaha kadar bekleyişini sürdürdü. (dha)